Itungane Slametane wong mati

Walah yo iki jenenge ngeyel maneh.
Dikandani karo sing enom, lek slametane wong mati kuwi dianakne mapak karo tibone. Maksute, yen mati tanggal 3 februari yo kudune slametane dianakne sak durunge tanggal 3. Lek tanggal 2 februari malem yo ora oleh to, kan kuwi jenenge mlebu tanggal 3.

Kok iso koyok ngono to wong luweh tuwo soko aku lek tak kandani. Tak omongi kok malah ngamuk. Jarene dhewe’e sing nggolekne wong pinter.
Halah masio pinter tapi ora weroh ilmune terus arep dadi opo, yo malah salah kabeh. Isin to disawang tonggo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s