Njaluk sepuro malah diklemprakno

Lek jareku jenenge wong muslim kudune lek ono wong njaluk sepuro yo wajib hukume ngapuro. Yo yo aku wis njaluk sepuro tapi yo pancet ae ora disepuro.

Ora dadi ngopo.
Sing penting wis njaluk sepuro. Pancene wong urip nggone salah lan duso, sering-seringo ngapuro ben oleh bantuane Sing Gawe Urip. Sopo ngerti oleh pituduh sing luweh becik ing ngarepe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s